Šćekić: S obzirom na probleme nije bilo lako krenuti normalnom putanjom

Gradonačelnik Berana je rekao da će biti ispunjeno sve što je obećano
85 pregleda 8 komentar(a)
Dragoslav Šćekić, Foto: Tufik Softić
Dragoslav Šćekić, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 26.12.2014. 16:38h

Gradonačelnik Berana Dragoslav Šćekić (SNP) poručio je danas da je godina za nama bila istovremno i naporna i uspješna.

“Uspješna u smislu da smo 9. marta sa koalicionim partnerima, Demokratskim frontom i slobodnim građanima, postali vlast u Beranama. Naporna zato što smo još u kampanji najavili da nama nije cilj samo preuzimanje vlasti, već nam je cilj da promijenimo stanje u opštini Berane", objasnio je Šćekić prilikom radnog doručka koji je priredio za novinare.

On je kazao da je to "težak put i dugogodišnji proces u koji smo mi ove godine već krenuli".

"S obzirom da je bilo mnogo zatečenih problema, nije se bilo lako sa svim tim suočiti i krenuti normalnom putanjom, putem konsolidacije finansija, dobrih međuljudskih odnosa, vraćanja povjerenja građana prema institucijama, konkretno Opštini Berane", rekao je Šćekić.

Gradonačelnik Berana je rekao da će biti ispunjeno sve što je obećano.

"Poštenje, odgovornost i kvalitetan odnos prema građanima, svih u lokalnoj upravi, moto je našeg rada. Potrebni su nam dobri međuljudski odnosi, jer u ovom gradu treba prije svega da se ljudi okrenu jedni prema drugima, da se izbjegnu sujete, kako bi sve zadatke završali na opšte zadovoljstvo čitave zajednice", kazao je Šćekić.

On je izrazio nadu da će i "naredna godina biti radna i sa mnogo projekata i ozbiljnih poduhvata koji će građanima pomoći da žive u boljim uslovima".

Šćekić se svim novinarima koji izvještavaju i pišu iz Berana zahvalio što, kako je rekao, odolijevaju raznim pritiscima i objektivno informišu građane o svim važnim dešavanjima.

Bonus video: