Kujović i Bojadžić potpredsjednici Opštine, a Strikovićeva sekretarka Skupštine

Predsjednik odborničkog klubav DF-a Slavko Fuštić, osvnuo se na izbor direktora Parking servisa, kao i na ostala mjesta ističući da su oni plod poliitčke trgovine koalicionih partnera, pri čemu se umjesto stručnih i sposobnih biraju partijski vojnici, koji nestručno i nekompetentno obavljaju svoje funkcije
78 pregleda 0 komentar(a)
Bijelo Polje Skupština, Foto: Jadranka Ćetković
Bijelo Polje Skupština, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 15.12.2014. 18:41h

Sa 24 glasa za i 14 protiv, odnosno 23 za 11 protiv u lokalnom parlamentu za potpredsjednike Opštine Bijelo Polje su imenovani Abaz Kujović i Tufik Bojadžić, koji su i ranije obavljali te funkcije. Odbornici su većinom glasova za sekretara Skupštine opštine imenovali Arnelu Striković.

Većinom glasova odbornici su dali saglasnost predsjedniku opštine Aleksandru Žurić na imenovanje Ajsela Pačariz, takođe većinom glasova imenovana je za VD glavnog administratora, a potvrđen je izbor odbora direktora Parking servis doo direktoru Ismaru Ćoroviću. Za predsjednika Savjeta za zastitu životne sredine imenovan je Fikret Bećirović, nakon što je konstatovana ostavka Rifata Kajabegovića.

Predsjednik odborničkog klubav DF-a Slavko Fuštić, osvnuo se na izbor direktora Parking servisa, kao i na ostala mjesta ističući da su oni plod poliitčke trgovine koalicionih partnera, pri čemu se umjesto stručnih i sposobnih biraju partijski vojnici, koji nestručno i nekompetentno obavljaju svoje funkcije.

Na jučerašnjoj sjednici je, takođe, izabran je žiri za Nagradu 3. januar koji sačinjavaju Veselin Drobnjak predsjednik i članovi Željko Konjević, Momčilo Delić, Zoran Bošković, Sabahet Spahić, Hasan Ramović i Nemša Omerhodžić.

Bonus video: