Marić: O pozivu Milića narednih dana

Na jučerašnjim lokalnim izborima u Herceg Novom niko nije osvojio apsolutnu većinu
138 pregleda 13 komentar(a)
Savo Marić, Foto: Slavica Kosić
Savo Marić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 15.12.2014. 15:12h

Obrad Gojković predsjednik OO SNP i nosilac liste Koalicije SNP-DF-NS „Sačuvajmo Novi za dobro Novoga, za tvoje dobro", kazao je Vijestima “da čekaju poziv IZBORA”.

Podsjećamo da je lider Socijalističke narodne partije pozvao Građansku listu Izbor i Novsku listu da zajedno formiraju vlast u Herceg Novom, poručujući da ta stranka neće postavljati nikakve zahtjeve.

Gojković je naglasio da je njihov prioritet da se u Herceg Novom “formira vlast bez DPS”.

“Cijenimo ponudu Milića”, kazao je Dušan Radović Krušo nosilac liste Udruženja građana Izbor, istovremeno ocjenjući da “sa čelnicima hercegnovskog SNP ne bi popio ni kafu, a sa DPS bi popio čaj”, dodajući da i jedni i drugi “moraju da se mijenjaju”.

Dušan Radović Krušo

Predsjedništvo Izbora trebalo bi da se sastane krajem sedmice i tada će imati preciznije .

Radović je nakon objavljivanja izbornih rezultata kazao da su spremni i na nove izbore.

Novska lista će o pozivu lidera SNP razgovarati narednih dana, kazao je nosilac liste Savo Marić.

Na jučerašnjim lokalnim izborima u Herceg Novom niko nije osvojio apsolutnu većinu. Najviše mandata - 13, osvojio je DPS „Da pobijedi Herceg-Novi - Milo Đukanović", Grupa birača „Izbor" 9, Koalicija SNP-DF-NS „Sačuvajmo Novi za dobro Novoga, za tvoje dobro" 8, „SDP - Novski, Bokeški i Crnogorski" i Grupa građana „Novska lista po dva mandata.

Grupa građana „Glas Novoga" i CDU - "Herceg Novi, Crna Gora'', nisu prešli census i neće biti u lokalnom parlamentu koji će imati 34 odbornika.

Bonus video: