DPS: Flajeri su provokacija gubitničkog tima

Iz Izbora su kazali da je ideja o spornim flajerima potekla od, kako su saopštili, gubitničkog tima, i poručili građanima da ne nasjedaju na provokacije
0 komentar(a)
Slobodan Radović Krušo, Foto: Slavica Kosić
Slobodan Radović Krušo, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 12.12.2014. 14:05h

Na hercegnovskim ulicama jutros su se pojavili flajeri na kojima je prikazan nosilac liste Demokratske partije socijalista Slobodan Radović Krušo sa logom udruženja građana Izbor. Iz Izbora su oštro demantovali da stoje iza toga, uvjereni da iza te prljave kampanje stoji Koalicija SNP-DF NS.

Iz Izbora su kazali da je ideja o spornim flajerima potekla od, kako su saopštili, gubitničkog tima, i poručili građanima da ne nasjedaju na provokacije.

„Gubitnička lokalna vlast Herceg Novog, iznemogla i svjesna poraza koji joj predstoji u nedjelju, u završnici kampanje služi se najprljavijim podmetačinama, u neuspješnom pokušaju da na taj način diskredituje političke protivnike, poručuju iz hercenovskog odbora Demokratske partije socijalista.

"Distribucijom plakata kojima se pokušava insinuirati nekakav izmišljeni 'tajni predizborni dogovor' Demokratske partije socijalista i grupe birača 'Izbor', gubitnička grupacija Obrada Gojkovića pokazuje kolikoje nisko pala u uzaludnom pokušaju da po svaku cijenu zadrži vlast u Herceg Novom", poručuju iz DPS-a.

Demokratska partija socijalista se, kako kažu u saopštenju, u ovoj, kao i u svakoj dosadašnjoj kampanji, bavi samo predstavljanjem sopstvenog programa i kandidata za odbornike.

Bonus video: