Vuletić: Krivokapić da se uspravi i ponese državnički

On je poručio Krivokapiću da bi njegov najveći doprinos i sadašnji i istorijski bi bio da stvori uslove za formiranje prelazne vlade i omogući prve fer i demokratske izbore u istoriji Crne Gore i istu oslobodimo okova i beznađa
3 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.12.2014. 12:19h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić, ovih dana pere usta sa nekim ispraznim i nebuloznim izjavama kao što su pohara Crne Gore, ekonomsko-finansijski bankrot države, nemoralna prodaja Kraljičine plaže, a punih 16 godina smo sa tim i takvim ličnostima, neznavenim i korupcijom zadojenim, navodi se u saopštenju predsjednika Partije udruženih penzionera i invalida Crne Gore Vojo Vuletića.

"Te namjenske obmane Krivokapića su veoma providne, što je teško progutati, posebno kad kaže da on sve to čini radi dobra i interesa Crne Gore. U tome i leži zlobnost Krivokapića, jer „dobro“ umotano u oblande bezljuđa i najmanjeg interesa Crne Gore u tome, je najveće zlo koje ovaj gospodin želi da proda građanima Crne Gore. Valjda to građani već dovoljno prepoznaju samo ne znam da li to prepoznaju predstavnici organa međunarodnih institucija i da li im je to u interesu", upitao se Vuletić.

On je poručio Krivokapiću da bi njegov najveći doprinos i sadašnji i istorijski bi bio da stvori uslove za formiranje prelazne vlade i omogući prve fer i demokratske izbore u istoriji Crne Gore i istu oslobodimo okova i beznađa.

"To u ovim uslovima ti i tvoja partija možete da obezbijedite, samo da imate iskren odnos i makar malo ljudske, političke i istorijske odgovornosti pred Crnom Gorom i njenim građanima. Sve drugo je zamajavanje i preosipanje magle. Mi penzioneri bar znamo koliko u tebi ima socijaldemokratske krvi i brige za socijalnu pravdu kad su penzioneri i invalidi u pitanju, pa i drugi poniženi i osiromašeni građani. Uspravi se Krivokapiću i ponesi se u ovom istorijskom trenutku kao odgovoran državnik. Ne prokockaj tu mogućnost koju ti je vrijeme i određene okolnosti dalo u nadležnost", zaključuje Vuletić.

Bonus video: