IZBORI U HERCEG NOVOM

Bošnjak: Gojkovićev gubitnički SNP zbunjuje sopstvene birače

Bošnjak smatra da najveća dilema ostaje to što se sada ne zna koji SNP nastupa na izborima u Herceg Novom - onaj gubitnički ili onaj zvanični
112 pregleda 8 komentar(a)
Zoran Bošnjak, Foto: Arhiva Vijesti
Zoran Bošnjak, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 10.12.2014. 15:42h

U završnici kampanje za predstojeće lokalne izbore u Herceg Novom Obrad Gojković i njegova gubitnička SNP grupacija dodatno zbunjuju sopstvene birače, saopštio je Zoran Bošnjak, predsjednik OO DPS Herceg Novi i kandidat za odbornika liste DPS „Da pobijedi Herceg Novi – Milo Đukanović“.

"Jedini zaključak koji se nameće nakon njihove završne tribine je da ni sami ne znaju što pričaju, što rade, u kojoj su partiji, na kojim izborima nastupaju, koga predstavljaju, ni kome se obraćaju. U takvoj konfuziji teško je razumjeti protiv koga se novski SNP uopšte bori na izborima, još manje za što se zapravo zalaže. Gojković već vidi sebe u ulozi partijskog lidera na parlamentarnim izborima i priziva nove lokalne u Herceg Novom na proljeće, a njegova stranačka koleginica Danijela Đurović čitav jedan narod u Crnoj Gori naziva opozicionim. I dok optužuju druge crnogorske gradove za nekakvo „tajno“ upravljanje Herceg Novim, zaboravljaju da je njihov SNP proteklih 14 godina vladao ovim gradom, isključivo na njegovu štetu i na štetu svih Novljana", piše u saopštenju.

Bošnjak smatra da najveća dilema ostaje to što se sada ne zna koji SNP nastupa na izborima u Herceg Novom.

"Oonaj gubitnički okupljen sinoć u dvorani „Park“, onaj koji je formirao vlast 2012. godine ili onaj zvanični, čiji predsjednik Srđan Milić nije došao da pruži podršku Obradu Gojkoviću.