Radović: Ako ne osvojimo većinu, spremni smo za nove izbore

Radović je poručio da neće ni sa sa Koalicijom (SNP-DF –NS) „koja ne poštuje ništa što je poštenom čovjeku sveto“
9 komentar(a)
Dušan Radović, Izbor, Foto: Slavica Kosić
Dušan Radović, Izbor, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 08.12.2014. 20:54h

Dušan Radović Krušo nosilac liste Udruženja građana IZBOR poručio je da neće u političku koaliciju sa DPS.

„Oni su devastirali Herceg Novi njihovom radim i pohlepom njihovih tajkuna. Oni su srozali moralni prag Crne Gore .Oni su uveli praksu da je sve dozvoljeno u politici. Oni praktikuju da kupuju glasove, lične karte i ljude.Njima se ne može vjerovati. Oni izmišljaju jezik, nova slova, kao da je Vuk Karadžić bio neznalica, kao da i on nije iz Crne Gore , kao da on nije znao maternji jezik.Oni pišu novu lažnu istoriju. Oni se stide Njegoša“, kazao je Radović na završnoj izbornoj konvenciji IZBORA u Dvorani Park.

Radović je poručio da neće ni sa sa Koalicijom (SNP-DF –NS) „koja ne poštuje ništa što je poštenom čovjeku sveto“.

„Nećemo i ne možemo da budemo saučesnik daljeg propadanja, prije svega morala grada, nećemo da legalizujemo njihove nečasne radnje i bolesne ambicije“.

Radović je poručio da će ako IZBOR ne osvoji apsolutnu većinu u lokalnom parlamentu, pustiti druge učesnike izbora da se dogovore.

„Ako se oni ne dogovore, idemo u drugi krug izbora i tada ćemo dobiti većinu“, poručio je Radović

Radović je predstavljajući izborni program IZBORA istakao da hoće da izgrade moderan Herceg Novi,grad za 21 vijek,grad u kome će biti privilegija živjeta.

“Hoćemo grad sa 30.000 kreveta u hotelima , hoćemo grad zdravlja,zdrave hrane,grad dobrog provoda.Hoćemo dobru budućnost naše djece, hoćemo ski centar na Orjenu, efikasnu lokalnu upravu”, kazao je Radović, Nećemo da nas vode neznalice, politikanti,lažovi i sitni lopovi,profesionalni Srbi koji su srpstvo i Srbe podredili svojim intersima. Nećemo primitivne podjele na Srbe, Crnogorce, Bošnjake, Muslimane... Nećemo da o sudbini grada i građana odlučuju centrale u Podgorici. Nećemo dozvoliti pljačkaške privatizacije koje se planiraju u opštini Herceg Novi."

Kandidat za odbornika Nikola Nikša Gojković je istakoa da Opština Herceg Novi nema menagra, da nema PUP, a da su mnogi planovi nižeg reda već zastarjeli.

Blago Radović je kazao da će zaustaviti moralno propadanje grada, a Mišo Škobalj je poručio da nisu autobusima dolazili iz drugih gradova da ih podrže, već su Novljani ispunili Dvoranu Park.Radović: Iz straha od IZBORA izmišljaju laži o meni Radović kaže da je pokrenuta ogromna hajka protiv njega.

“Ako mi zamjeraju što sam bio prvi Novljanin koji je napunio kamion hrane i otišao u Konavle i izvinuo se prijateljima Konavljanima u moje i ime moje porodice,ja sam na to ponosan.Ako mi zamjeraju što kažem biti Srbin nije vrlina, a ne smije biti ni mana i na to sam ponosan. Ako mi zamjeraju što sam 12 Muslimana dok su i oni bili na vlasti 90 tih godina mojim brodom ilegalno prebacio u Italiju i spasio ih smrti u Goraždu i na to sam ponosan. Ako mi zamjeraju što sam četri Muslimana izvukao iz autobusa i napravio im lažne pasoše lažne i poslao ih u Švedsku. Svi oni su živi. Za sve ovo dobio sam orden Svetog Save prvog reda, Sinoda Srpske pravoslavne crkve i na to sam ponosan”.

Bonus video: