Jonica ima više nego dovoljno iskustva u saradnji sa režimom

Medojević je na svom Tviter nalogu napisao da je lider Pozitivne Darko Pajović "još jednom odradio posao za braću Đukanovic"
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.12.2014. 07:10h

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević optužio je Socijalističku narodnu partiju (SNP) i Pozitivnu da su "sluge režima", a za poslanicu SNP-a Snežanu Jonicu kazao je da ima iskustva u saradnji sa režimom.

Medojević je na svom Tviter nalogu napisao da je lider Pozitivne Darko Pajović "još jednom odradio posao za braću Đukanovic".

"On i DPS spriječili su da ja budem član Vijeća za nacionalnu bezbjednost. Sve je jasno", napisao je Medojević.

Pajović je u petak na sjednici Odbora za bezbjednost za potpredsjednicu tog tijela predložio Jonicu, što su podržali DPS i manjinske partije, što znači da će poslanica SNP-a ući u sastav Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Jonica nije željela da komentariše izjave iz DF-a, navodeći da nisu vrijedni komentarisanja

Predstanici DF-a napustili su nakon glasanja sjednicu odbora.

"SNP i Pozitivna su pokazali da su samo sluge mafijaškog režima. A zašto to rade, pitajte njih, a ne mene", napisao je Medojević.

Na pitanje jedne tviterašice kako poslanica bez iskustva može biti zamjenik predsjednika Odbora za bezbjednost, lider PZP-a je kazao da Jonica "ima više nego dovoljno iskustva u saradnji sa režimom", i da se to cijeni.

Medojevića su pojedini korisnici Tvitera upozorili da ovakvim izjavama zbunjuje birače jer njegov PZP na predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom nastupa u koaliciji sa SNP-om.

Slične izjave prethodnih dana davao je i šef Nove srpske demokratije Andrija Mandić koji je takođe optužio Pozitivnu i SNP da rade za DPS. Iste optužbe iznio je i bivši poslanik Pozitivne, a sada predstavnik DF-a Zoran Miljanić.

Poslanica SNP-a nije željela da komentariše optužbe Medojevića i Mandića. “Nijesu vrijedni komentara”, rekla je Jonica.

Bonus video: