Herceg Novi: CDU organizuje sađenje brijesta i masline

"CDU želi da, i ovim činom, podsjeti na suštinsku potrebu i potvrdi svoju trajnu namjeru i opredjeljenje da se bavi konstruktivnom politikom, koja će biti fokusirana na traženje novih rješenja i programa"
72 pregleda 2 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 05.12.2014. 12:21h

Crnogorska demokratska unija, koja nastupa na predstojećim lokalnim izborima sa listom ''CDU – Herceg Novi, Crna Gora'', organizovaće u Gradskom parku, u Herceg Novom, u nedjelju, 7. decembra, sađenje brijesta i masline.

"CDU želi da, i ovim činom, podsjeti na suštinsku potrebu i potvrdi svoju trajnu namjeru i opredjeljenje da se bavi konstruktivnom politikom, koja će biti fokusirana na traženje novih rješenja i programa, a ne na iscrpljivanje i gubljenje energije na stalne međusobne prozivke i optužbe. Cdu želi da na novskoj i crnogorskoj političkoj sceni traži saveznike za takvu politiku, za realistične i ostvarive projekte i ideje, koji će biti od koristi za sve građane Herceg Novog i Crne Gore.

Ova partija je opredijeljena da istraje u zalaganju za pomake usmjerene na jačanje institucionalnih kapaciteta, na neophodne i nužne promjene koje će jačati Crnu Goru i potvrđivati njeno strateško evro-atlansko usmjerenje. Takve vrijednosti i ideje treba da budu prisutne i uvažene u svim crnogorskim sredinama, u svim našim gradovima i opštinama. Cjelovitost i teritorijalni integritet naše zemlje je vrijednost koja ni na koji način ne smije biti ugrožena. Svako ko pretenduje da se ozbiljno bavi politikom u Crnoj Gori mora o tome stalno voditi računa", stoji u saopštenju ove partije.

U ovoj partiji su kazali da će CDU biti glas onih građana Herceg Novog koji žele da baštine vrijednosti zajedničkog života u Herceg Novom, gradu kulture, istorije i umjetnosti, koji žele da čuvaju i unaprjeđuju zajednički život na ovim prostorima.

Bonus video: