Popović: Crna Gora da bude u NATO-u naredne godine

Iz LP je saopšteno da je rukovodstvo te partije na sastanku sa predstavnicima Ambasade SAD razgovaralo o tekućim ekonomskim i političkim pitanjima od značaja za budući razvoj i put Crne Gore
1 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: Liberalna partija
Andrija Popović, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 02.12.2014. 21:07h

Crna Gora je posvećena evroatlantskim integracijama, kazao je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović na sastanku sa predstavnicima Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD), poručujući da očekuje da Crna Gora dobije poziv za članstvo u NATO-u naredne godine.

Iz LP je saopšteno da je rukovodstvo te partije na sastanku sa predstavnicima Ambasade SAD razgovaralo o tekućim ekonomskim i političkim pitanjima od značaja za budući razvoj i put Crne Gore.

„Popović je potvrdio posvećenost Crne Gore snažnijim evroatlanskim integracijama i očekivanje da već naredne godine naša države postane članica NATO saveza, osnažujući svoj put ka članstvu u EU“, navodi se u saopštenju.

On je, kako se navodi, predstavnike Ambasade upoznao sa djelovanjem LP u promociji osnovnih ljudskih i građanskih prava koja su "temelj pravne države i društva vladavine prava".

Bonus video: