Poslanici potpisivali Deklaraciju o bezbjednosti u saobraćaju

Potpisujući ovaj tekst poslanici Skupštine Crne Gore bili su prvi koji su se obavezali da će strogo poštovati saobraćajne propise, živjeti i raditi sa sviješću o bezbjednosti u saobraćaju
2 komentar(a)
Ažurirano: 02.12.2014. 17:55h

Danas su volonteri ALFA Centra u holu Skupštine Crne Gore sproveli akciju potpisivanja Deklaracije o bezbjednosti u saobraćaju.

Potpisujući ovaj tekst poslanici Skupštine Crne Gore bili su prvi koji su se obavezali da će strogo poštovati saobraćajne propise, živjeti i raditi sa sviješću o bezbjednosti u saobraćaju i biti uzor ostalim građanima Crne Gore.

„Danas su potpisane četrdeset dvije Deklaracije. Očekujemo da će u narednih deset dana svi poslanici prihvatiti i potpisati Deklaraciju. Nakon ovoga, dokument ćemo ponuditi na potpisivanje nosiocima viskoh političkih funkcija, izvrsne vlasti i javnim ličnostima kako bi na kraju ostvarili projektovani cilj i na ovaj način obavezali pojedince da oni sami utiču na povećanje saobraćajne kulture, a time smanjenje broja nesreća na crnogorskim putevima“, rekla je Sandra Vahtel iz ALFA Centra.

Galerija

Bonus video: