DPS: Bolnica Meljine da se vrati "pod okrilje" zdravstva Crne Gore

"Dosadašnja vlast nije imala strategiju razvoja grada i nije ispunila ono što je obećavala građanima", rekao je Marić
95 pregleda 3 komentar(a)
Đuro Marić, Zoran Bošnjak, Foto: Slavica Kosić
Đuro Marić, Zoran Bošnjak, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 01.12.2014. 14:16h

Ukoliko DPS dođe na vlast, uputiće inicijativu Vladi da raskine privatizacioni ugovor sa Atlas grupom i da se Bolnica Meljine vrati u resurse javnog zdravstva Crne Gore, poručili su kandidata DPS-a za odbornike Zorana Bošnjaka i dr Đura Marića.

Pod lupu su stavljene kapitalne investicije kao što su put Meljine - Petijevići i izgradnja Sportske sale u Igalu, za koje je ocijenjeno da su koštale više nego što je javnosti saopšteno.

Marić je podsjetio i na obećanja koje je do sada vladajuća koalicija, sada oličena u koaliciji "Sačuvajmo Herceg Novi za dobro Novog" davala u prethodnih 14 godina, a koje nije realizovala.

"Kanalizacioni kolektor sigurno neće biti u funkciji u februaru naredne godine, jer stavke ugovora nisu ispoštovane i nema adekvatnog nadzora", kazao je Bošnjak.

On je ustvrdio da preko 80 odsto stavki iz ranijih programa vladajuće koalicije nije ostvareno.

"Dosadašnja vlast nije imala strategiju razvoja grada i nije ispunila ono što je obećavala građanima", istakao je Marić.

On je dodao da se dosadašnja vlast ponaša se kao opozicija, "kao da je 14 godina neko drugi trebalo da ispuni njihova obećanja".

"Zato treba da ustupe mjesto onima koji će bolje raditi i podstaći razvoj grada", poručeno je sa presa DPS-a, uz uvjerenje da će "DPS kao nosilac buduće vlasti u Herceg Novom imati načina, znanja i želje da se ti problemi riješe".

Bonus video: