Đukanović na Samitu CEI u Beču

"Đukanović će, na poziv Karl Rener Instituta, na Bečkoj diplomatskoj akademiji održati predavanje na temu ’Crna Gora na putu ka Evropskoj uniji’ i odgovarati na pitanja učesnika"
79 pregleda 4 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.11.2014. 15:27h

Predsjednik Vlade Milo Đukanović otputovao je u Beč gdje će, na poziv saveznog kancelara Austrije Vernera Fajmana, u ponedjeljak učestvovati na jubilarnom 25. Samitu premijera zemalja članica Centralno-evropske inicijative (CEI).

Kako je saopšteno iz Vlade, Đukanović će istog dana, na poziv predsjednika i generalnog sekretara Bečkog ekonomskog foruma, Erharda Buseka i Elene Kirceve, učestvovati na panelu u okviru glavne sesije, pod tematskim nazivom “Ekonomija je motor – vizije i odgovornosti u vremenu promjena”.

Pored Đukanovića, na panelu će učestvovati i premijeri Albanije i Makedonije, Edi Rama i Nikola Gruevski, kao i predsjednik EBRD Sumo Čakrabarti.

"Na kraju dana, Đukanović će, na poziv Karl Rener Instituta, na Bečkoj diplomatskoj akademiji održati predavanje na temu ’Crna Gora na putu ka Evropskoj uniji’ i odgovarati na pitanja učesnika", navodi se u saopštenju.

Navodi se da će Đukanović boravak u Beču iskoristiti i za bilateralne susrete sa visokim učesnicima tih značajnih skupova.

Bonus video: