Nikolić: Pojedine partije brane lice sa potjernice

"Ma koliko se politički portparoli trudili da zamijene teze, to je nemoguće jer je njihov klijent u velikom problemu", kazao je poslanik DPS-a
1988 pregleda 25 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Pojedine opozicione stranke, koje ovih dana nastupaju u funkciji portparola lica sa potjernice, izgubili su svaku mjeru u žaru svog zadatka da fokus priče o kriminalu, pranju novca, nestalim depozitima, uništenim firmama izmjeste sa pravnog na politički teren, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

"U tome prednjači stranka čiji se lider prepao od obične provjere ispravnosti sopstvenog magistarskog rada, a kopira ih URA poznata kao stranka sa stabilnom podrškom od 1, 23 posto, koja se još nije oporavila od tajvanske blamaže, a nesvjesno srlja u novu", rekao je Nikolić.

U njihovim saopštenjima se, kako je ocijenio, uočava "ne samo euforija već i amaterizam koji zaslužuje podsmijeh".

"Tako je jedan od njih čak i vlasništvo podgoričkog kapital centra pripisao Atlas grupi, iako je opšte poznato da su oni još prije nekoliko godina iz tog posla izbačeni, jer nijesu poštovali dogovor sa stranim investitorom. Ma koliko se politički portparoli trudili da zamijene teze, to je nemoguće jer je njihov klijent u velikom problemu, i svakom novom izjavom, izgleda nesvjesno, sebe povezuje sa još jednim krivičnim djelom. Pobjegavši u London, ostavivši na cjedilu sve one koji su od njega zavisili - od deponenata do radnika, on je pronašao svoje glasnogovornike koji stavljanjem u funkciju odbrane lica sa potjernice, jednako efikasno gube politički koliko i Knežević ekonomski rejting", zaključio je Nikolić.

Bonus video: