Koizvjestioci konstatovali napredak

"Sasi i Lajden ocijenili su da je napredak Crne Gore izvanredan i da su prepoznali njenu spremnost da nastavi i intenzivira svoje aktivnosti u dostizanju standarda koji će pomoći boljem kvalitetu života građana Crne Gore"
0 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Predsjednik.me
Filip Vujanović, Foto: Predsjednik.me
Ažurirano: 17.11.2014. 16:44h

Napredak Crne Gore je izvanredan, ocijenili su koizvjestioci monitoring komiteta Parlamentarane skupštine Savjeta Evrope, navodeći da su prepoznali njenu spremnost da nastavi i intenzivira aktivnosti u dostizanju standarda koji će pomoći boljem kvalitetu života građana.

Koizvjestioci Monitoring programa Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope Kimo Sasi i Teri Lajden koji borave u službenoj posjeti Crnoj Gori, razgovarali su danas sa predsjednikom države, Filipom Vujanovićem.

"Predsjednik je iskazao zadovoljstvo sadržajnom i intenzivnom saradnjom sa Savjetom Evrope i poštovanje za njihov značajan doprinos u ostvarenju naših reformi u svim oblastima", navodi se u saopštenju iz Vujanovićevog kabineta.

On je rekao da se nada da će Crna Gora i nadalje biti pouzdan partner SE i dobar primjer regiona.

"Sasi i Lajden ocijenili su da je napredak Crne Gore izvanredan i da su prepoznali njenu spremnost da nastavi i intenzivira svoje aktivnosti u dostizanju standarda koji će pomoći boljem kvalitetu života građana Crne Gore", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, oni su naglasili maksimalnu spremnost da u svim oblastima nastave podršku i pomoć Crnoj Gori u njenim dinamičnim reformama.

Bonus video: