Stjepčević izabran za gradonačelnika Kotora

Stjepčević je kazao da je Kotor iznjedrio bogatu duhovnu riznicu ljudskog potencijala spremnog za kreativna ostvarenja u svim oblastima
182 pregleda 11 komentar(a)
Aleksandar Stjepčević, Foto: Dps.me
Aleksandar Stjepčević, Foto: Dps.me
Ažurirano: 17.11.2014. 19:36h

Aleksandar Stjepčević iz Demokratske partije socijalista (DPS) izabran je danas za predsjednika opštine Kotor.

Stjepčević je kazao da je Kotor iznjedrio bogatu duhovnu riznicu ljudskog potencijala spremnog za kreativna ostvarenja u svim oblastima, od sporta do visokih duhovnih dostignuća.

"Ako prihvatam da najveći dio odgovornosti za razvoj ovoga grada pripada predsjedniku, moje je prirodno pravo da odaberem poštenom i nepristrasnom selekcijom saradnike za koje budem ocijenio da će nesebično sa ljubavlju obavljati poslove dostojne značaja ovog grada i u korist i interes njegovih žitelja“, rekao je on.

Stjepčević je poručio da lijenim, nesposobnim i nelojalnim gradu neće biti mjesta u organima lokalne uprave.

Stjepčević je rođen 1964. godine, osnovnu i srednju školu završio je u Kotoru, a diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gdje je završio i specijalizaciju iz oblasti opšte medicine.

Od 1996. godine je u radnom odnosu u kotorskom Domu zdravlja i član je Opštinskog i Izvršnog odbora DPS-a Kotor.

Na današnjoj sjednici je izglasan prestanak mandata potpredsjednicima opštine Jovu Suđiću iz DPS-a, Branku Nedoviću iz Socijaldemiokratske partije i Tvrtku Crepulji iz Liberalne partije.

Bonus video: