Liberali iz regiona o evroatlantskim integracijama

Konferencija LIBSEEN liberala jugoistočne Evrope početak je priprema za Kongres ALDE saveza liberala i demokrata Evrope koji će se održati ovog mjeseca u Lisabonu, a na kojem će Liberalna partija pristupiti u članstvo ALDE saveza
91 pregleda 0 komentar(a)
Vesna Pusić, Dubravka Vujičić, Foto: Liberalna partija
Vesna Pusić, Dubravka Vujičić, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 11.11.2014. 15:50h

Potpredsjednica Liberalne partije (LP) Crne Gore Dubravka Vujičić učestvovala je na LIBSEEN konferenciji lidera liberala jugoistočne Evrope u Zagrebu.

Iz LP je saopšteno da su lideri i predstavnici liberalnih partija na konferenciji razgovarali o izazovima evroatlanskih integracija država regiona i analizirali specifične uslove i mogućnosti svake države pojedinačno.

Oni su, kako se navodi, raspravljali o mogućnostima i ulogama liberalizma na zapadnom Balkanu koji će biti posebno važan za uspješno finalizovanje procesa reformi.

Na marginama konferencije, kako je saopšteno, Vujičić se sastala sa Ministarkom vanjskih poslova i predsjednicom HNS hrvatskh liberala Vesnom Pusić, kada je sa njom razgovarala o evroatlanskoj perspektivi Crne Gore.

Konferencija LIBSEEN liberala jugoistočne Evrope početak je priprema za Kongres ALDE saveza liberala i demokrata Evrope koji će se održati ovog mjeseca u Lisabonu, a na kojem će Liberalna partija pristupiti u članstvo ALDE saveza.

Bonus video: