CDU formirao opštinski odbor u Herceg Novom

Iz te partije saopšteno je da je na osnivačkoj Skupštini za predsjednika hercegnovskog odbora CDU izabrana Lidija Petrović - Milinić, a za potpredsjednike Jovan Kovačević i Igor Lakićević
1 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 05.11.2014. 10:16h

Crnogorska demokratska unija (CDU) formirala je opštinski Odbor u Herceg Novom, a namjerava da samostalno učestvuje na izborima koji je će u tom gradu biti održani 14. decembra.

Iz te partije saopšteno je da je na osnivačkoj Skupštini za predsjednika hercegnovskog odbora CDU izabrana Lidija Petrović - Milinić, a za potpredsjednike Jovan Kovačević i Igor Lakićević.

U CDU su, kako su kazali, zadovoljni i zahvalni što su Konvenciji prisustvovali predstavnici većine političkih partija koje djeluju u Herceg Novo - Demokratska partija socijalista, Novska Lista, Pokret za promjene, odnosno Demokratski front, Narodna stranka i Socijalistička narodna partija.

"CDU namjerava da samostalno učestvuje na predstojećim lokalnim izborima, pod sloganom „Herceg Novi, Crna Gora“. Konačnu odluku o učešću na izborima će donijeti Glavni odbor na sjednici u Podgorici, 9. novembra", kaže se u saopštenju.

Bonus video: