Sve partije prihvataju provjeru Đuđevine

Formiranje komisje u kojoj će biti predstavnici svih političkih stranka najvjerovatnije će bio dio dnevnog reda narednog zasijedanja lokalnog parlmenta
126 pregleda 2 komentar(a)
Srećko Medenica (Novina)
Srećko Medenica (Novina)
Ažurirano: 01.11.2014. 17:22h

Incijativu predsjednika OO DPS Srećka Medenice da se i u Kolašinu formira komisija koja će ispitati eventualne nepravilnosti prilikom lokalnih izbora, prihvatili su svi odbornički klubovi u Skupštini opštine.

Formiranje komisje u kojoj će biti predstavnici svih političkih stranka najvjerovatnije će bio dio dnevnog reda narednog zasijedanja lokalnog parlmenta.

Medenica je formiranje komisije inicirao nakon što je nekoliko puta kazao da se u Đuđevini dogodila politička korupcija tokom ponovljenih izbora. Na tom biračkom mjestu SDP osvojila je treći mandat, zahvaljujući glasovima birača DF i SNP.

"Red je da se formira skupštinsko tijelo, koje će jednom za svagda razriješiti i "izbornu matemtiku" Đuđevine” rekao je predsjednik odborničkog kluba DF Dragoljub Bulatović.

Prema riječima šefa odborničkog kluba SNP-a Vladimira Martinovića, komisije ne treba ograničiti samo na donjomoračko selo.

"Treba ispitati sve što se dešavalo tokom majskih lokalnih izbora", rekao je on.

Bonus video: