Šavnik za Milića, Kolašin za Bečića

Od 42 odbora u Beranama izjasnila se polovina. Milić ima najveću podršku, slijede Milorad Bakić i gradonačelnik Dragoslav Šćekić, Bečić, a neznatnu podršku ima i Aleksandar Damjanović
87 pregleda 35 komentar(a)
Aleksa Bečić, Srđan Milić, Foto: Boris Pejović
Aleksa Bečić, Srđan Milić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 31.10.2014. 06:50h

Izjašnjavanje za kandidate za predsjednika SNP-a u kolašinskim odborima traje do ponedjeljka, a prema dosadašnjim podacima većinsku podršku za tu poziciju dobio je Aleksa Bečić.

Izvor “Vijesti” iz SNP-a kaže da je Bečić kod Kolašinaca omiljeniji od aktuelnog lidera Srđana Milića. Tu informaciju juče nijesu potvrdili, ali ni demantovali predsjednici Opštinskog odbora Đuro Milošević i odborničkog kluba SNP-a Vladimir Marinović.

“Do sada su kandidate predložila dva mjesna odbora u gradu i tri -četiri u selima. Predloženi su Milić i Bečić”, kazao je Milošević.

Od 42 odbora u Beranama izjasnila se polovina. Milić ima najveću podršku, slijede Milorad Bakić i gradonačelnik Dragoslav Šćekić, Bečić, a neznatnu podršku ima i Aleksandar Damjanović.

Bijelo Polje, Danilovgrad, Cetinje, Žabljak i Šavnik preferiraju Milića, dok Bečić ima podršku u Podgorici, Kotoru, Herceg Novom.

Bonus video: