Ekonomsko državljanstvo neće negativno uticati na put ka EU

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

rasprodajaPATRIOTIZMA

29-01-2019 04:46h
Sada ga Milo i ostali pohlepni patrioti mogu kupiti jer ga obrazom ne zasluzuju

barez

29-01-2019 07:43h
Samo da ti objasnim, Milo i pohlapni patriote, srce mamino pametno, su crnogorci tj imaju crnogosko drzavljanstvo aovdje je o tome rijec. Ajde vidji kokoske pa se vrati da $edimo na tebe

barez

29-01-2019 07:41h
Hmm napisa li ti isti prija par dana da vlada rizikuje put u eu sa ovijem zakonom???
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: