Bošnjak: Kriminalna oligarhija na čelu sa Đukanovićem obesmišljava demokratske procese

"Tvrdim da bezobzirno kupujete glasove, ali to više govori o vama nego o građanima koji su dovedeni u takvu situaciju da im i jednokratna pomoć od pedesetak eura znači"
6 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Arhiva "Vijesti"
Branka Bošnjak, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.10.2014. 10:42h

Posslanica DF-a Branka Bošnjak u odgovoru na reagovanje Žane Filipović iz DPS-a navodi da je krajnje smiješno da neko ko pripada vladajućoj oligarhiji nekome spočitava kriminalno udruživanje.

"Što se izbora tiče, nije da građani neće da glasaju za DF. Građani glasaju uporno za promjene, ali kriminalna oligarhija na čelu sa Milom Đukanovićem obesmišljava sve demokratske procese. I pošto čelnici ove grupacije poručuju radnicima koji štrajkuju glađu da od njih mogu dobiti samo upalu bešike , potpuno je bespredmetno polemisati sa bilo kim o pravilima lijepog ponašanja , terminologiji, izražavanju", navodi se u saopštenju.

Bošnjak u saopštenju pomenula i kupovinu glasova.

"Da, tvrdim da bezobzirno kupujete glasove, ali to više govori o vama nego o građanima koji su dovedeni u takvu situaciju da im i jednokratna pomoć od pedesetak eura znači. Ovim zaključujem svaku dalju polemiku saopštenjima koja dolaze iz kuhinje DPS, jer ne vidim nikakvu svrhu u razmjeni argumentacije koja se uvijek svodi na izvratanje teza", zaključuje se.

Bonus video: