Stanić na čelu cetinjskog Opštinskog odbora SDP-a

Stanić je poručio da će nastaviti da vodi stabilnu, konzistentnu i odgovornu politiku koja je rezultirala povećanjem povjerenja i podrške SDP-u među građanima Prijestonice
4 komentar(a)
Opštinski odbor SDP Cetinje, Foto: SDP
Opštinski odbor SDP Cetinje, Foto: SDP
Ažurirano: 14.10.2014. 11:36h

Predsjednik kluba odbornika Socijaldemokratske partije (SDP) u Skupštini Prijestonice, Mirko Stanić, novi je predsjednik cetinjskog odbora te partije.

Kako je saopšteno iz SDP-a, na konstitutivnoj sjednici Opštinskog odbora Cetinja izabrani su predsjednik i sekretar odbora.

Iz SDP-a kazali da je novi sastav Opštinskog odbora značajno osnažen nakon šeste izborne konvencije, i da je u njemu veliki broj do politički neagažovanih ljudi, privrednika, advokata, sportskih radnika.

"Za predsjednika je na tajnom glasanju sa 35 glasova za i četiri nevažeća listića izabran Mirko Stanić, predsjednik kluba odbornika SDP u Skupštini Prijestonice", kaže se u saopštenju.

Stanić je na toj poziciji naslijedio Ivana Kusovca koji je podnio ostavku prije održavanja Konvencije.

Stanić je poručio da će nastaviti da vodi stabilnu, konzistentnu i odgovornu politiku koja je rezultirala povećanjem povjerenja i podrške SDP-u među građanima Prijestonice.

Za sekretara Opštinskog odbora SDP jednoglasno je izabran Nikola Đurašković, odbornik u Skupštini Prijestionice.

Predsjednik SDP Ranko Krivokapić poručio je da će Opštinsko odbor SDP-a na Cetinju, kao jedan od temeljnih, imati posebnu podršku svih ljudi u partiji i poželio puno sreće novoizabranom rukovodstvu u daljem radu.

Bonus video: