DPS čestitala građanima Tuzi status samostalne opštine: Zlonamjerne i neutemeljene optužbe iz opozicije

Iz DPS-a su kazali da su uvjereni da će građani Tuzi i njihovo opštinsko rukovodstvo uspješno voditi lokalnu samoupravu i prevazići sve eventualne izazove sa kojima se budu suočavali
112 pregleda 2 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 01.09.2018. 14:02h

Demokratska partija socijalista (DPS) je na najbolji način pokazala da stoji iza svojih predizbornih obećanja i odgovorila na neutemeljene optužbe iz opozicije da Tuzi nikad neće biti samostalna opština, saopšteno je iz te stranke.

Iz DPS-a su čestitali građanima Tuzi status samostalne opštine.

Kako je saopšteno, na osnovu izmjena i dopuna Zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore, koje su usvojene u Parlamentu i jednoglasno podržane od strane poslanika DPS-a, stekli su se uslovi da Tuzi postanu samostalna opština.

„Dokazali smo da DPS apsolutno stoji iza svojih predizbornih obećanja. Na najbolji način smo odgovorili na zlonamjerne i neutemeljene optužbe iz opozicije da ovo pitanje koristimo u predizborne svrhe i da Tuzi nikad neće biti samostalna opština“, kaže se u saopštenju.

Iz DPS-a su kazali da su uvjereni da će građani Tuzi i njihovo opštinsko rukovodstvo uspješno voditi lokalnu samoupravu i prevazići sve eventualne izazove sa kojima se budu suočavali.

„U tim naporima uvijek možete računati na našu podršku“, zaključuje se u saopštenju te partije.

Bonus video: