Medojević: Trgovačka politika Milića stalno ruši jedinstvo opozicije

"DPS kao političko krilo mafije nikada neće predloziti državnog tužioca koji će da ih hapsi zbog kriminala i korupcije", napisao je MEdojević
64 pregleda 13 komentar(a)
Nebojša Medojević, Srđan Milić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Nebojša Medojević, Srđan Milić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 08.10.2014. 09:28h

Predsjednik Pokreta za promjene (PZP) i član Predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević optužio je na svom Twitter nalogu predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Srđana Milića za politiku trgovine sa DPS-om.

On je u jednom od tvitova naveo da je SNP postao dio farse.

"Trgovačka iliti "konstruktivna" politika Milića i SNP stalno ruši jedinstvo opozicije i slabi otpor režimu. Milić je protiv bojkota i protesta", napisao je Medojević.

On je naveo i da je jedini efikasni mehanizam za borbu protiv mafije i korupcije smjena DPS-a i radikalne reforme i lustracija službi.

"DPS kao političko krilo mafije nikada neće predloziti državnog tužioca koji će da ih hapsi zbog kriminala i korupcije. SNP je saučesnik farse", napisao je Medojević.

Stanković je izabran za VDT-a sa 49 glasova, čime je dobio neophodnu tropetinsku skupštinsku podršku. Za nega su glasali vladajuća koalicija, Bošnjačka stranka i SNP. Pored Stankovića, kandidati za tu funkciju su bili Vesna Gačević Rugova i Dragoljub Strugar, koji nijesu dobili nijedan glas.

Od ukupno 51 poslanika, koliko je glasalo, dva glasa su bila nevažeća jer su poslanici albanskih partija precrtali listić. Sjednici su prisustvovali poslanici Pozitivne koji nisu glasali.

Bonus video: