PUPICG: Vučinić je simbol slobode, pravde, pravičnosti, junačke, poštene i čojske Crne Gore

Iz ove partije dodaju da je primitivizam i bezobrazluk na ubjedljiv način vidjiv u "Aferi Snimak, pa je kako kažu "korupcija ili neznanje u vezi sa KAP-om", totalno uništenje privrede, ekonomije
15 komentar(a)
Protesti Metalac, Foto: Savo Prelević
Protesti Metalac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.10.2014. 11:25h

Poziv gospodara Crne Gore i gospodara naših života i sudbina,da se institucije države Crne Gore obračunaju nad naizraslijim radničkim tribunom I junakom ovoga vremena Jankom Vučinićem, uzburkala je ogroman dio crnogorske javnosti i izazvala jed kod najvećeg dijela penzionerske populacije Crne Gore, saopštili su iz Partije udruženih penzionera i invalida Crne Gore (PUPICG)

"Zaboravio je gospodar da je njegova ideologija i ideologija njegove DPS partije,ustvari zasnovana na ideologiji prostakluka, primitivizma, kriminala, lopovluka i korupcije. Ne smije Skupština Crne Gore dozvoliti sebi da nasjedne na podvale DPS-a i da raspravlja o Janku Vučiniću. Mi tražimo da Skupština crnogorska, napokon uđe u preispitivanje nenarodne DPS politike i zla koju je za ne mali period vladavine I bezakonja opljačkala narod i državu" ističe se u saopštenju PUPICG.

Iz ove partije dodaju da je primitivizam i bezobrazluk na ubjedljiv način vidjiv u "Aferi Snimak, pa je kako kažu "korupcija ili neznanje u vezi sa KAP-om", totalno uništenje privrede, ekonomije, pokradenih milijardi iznešenih u torbama, avionima iz države te da je stotine miliona eura poklonjeno kako bjelosvjetskim tajkunima...

"Često morbidno podmetanje eksplozivnih naprava, premlaćivanje novinara i uništenja njihove imovine, blokiranje istraga o ubistvima koja su pod sumnjivim okolnostima i vezama sa vrhom vlasti, prema određenim saznanjima I indicijama. Posebna je priča o podmetanju ljudi da su počinioci određenih krivičnih djela i ako nikakve veze nemaju sa tim djelima,što se u sudskim postupcima potvrđuje, a sve to se svaljuje na teret poreskih obveznika ove države, sve to ovaj osiromašeni narod plaća", kazali su iz PUPICG.

Oni dodaju da možda kako kažu gospodar i ovi iz DPS, možda ne znaju, ali ogroman broj penzionera se gadi njihove politike,jer su veliki broj te populacije stavili u stanju stalnog štrajka glađu.

"Toliko ste ih osiromašili da doručak sastavljaju sa večerom, pa držite im penzije u stalnom zamrznutom stanju. Dali ste penzije i otpremnine onima od kojih vas je bilo strah iako nijesu imali uslova za to ili je to išlo tebi u korist gospodare, dok ste radnike sa sjevera ostavili i bez otpremnina i bez penzija i bez još mnogo toga.

Poručuju i da je Janko Vučinić u njihovim očima postao simbol otpora ovom kako ističu lopovskom I nenarodnom režimu, te da je postao simbol slobode, pravde i pravičnosti, smbol junačke, poštene, čojske Crne Gore.

"Mi smo uz tebe čestita kućo Vučinića. Ako treba ućićemo i u Vladu i u Skupštinu, to su narodne institucije,narod ih je gradio,a narod je najači, njegove odluke su vrhovne i suverene", zaključili su iz PUPICG.

Bonus video: