DPS Ulcinj: Jednoglasna podrška Nrekiću i Vlahović

"Data je puna podrška članovima IO Ulcinj, rukovodstvu OO naše partije i koordinatorima ispred Predsjedništva i IO naše partije", rekao je Milošević
74 pregleda 5 komentar(a)
Ljoro Nrekić, Foto: Dps
Ljoro Nrekić, Foto: Dps
Ažurirano: 01.10.2014. 21:40h

Pobunjeno krilo ulcinjskog DPS-a večeras nije proguralo svoj zahtjev za smjenu šefa OO Ljora Nrekića i koordinatora za tu opštinu Sanje Vlahović, saznaju "Vijesti" u vrhu ulcinjskog DPS-a.

"Sjednica IO protekla je u veoma mirnoj i konstruktivnoj atmosferi, kako to i priliči DPS", kazao je “Vijestima” visoki funkcioner ulcinjskog DPS-a.

Istakao je da su sjednicama prisustvovali i nezadovoljni članovi te partije koji su tražili smjene Nrekića i Vlahovićeve, ali da do toga nije došlo.

Oko 60 članova ulcinjskog DPS nedavno je pisalo čelnicima partije u Podgorici o tome kako su Nrekić i krug njegovih najužih saradnika privatizovali partiju, kako zapošljavaju rodbinu, ali i druge kadrove po nacionalnom ključu te da ih zbog toga treba smijeniti.

Oni su čelnicima OO i Vlahovićevoj zamjerili što se nakon dobrog izbornog rezultata u januaru, DPS iako najjači, našao u opozicionim klupama zbog čega su dvije trećine članova IO i OO na birou rada.

Nakon duge šutnje, Nrekić je grupu nezadovoljnih javno nazvao marginalcima i manipulatorima koji nemaju uporište u sopstvenoj partiji.

Večerašnjim sjednicama OO i IO su prisustvovali i politički direktor DPS Tarzan Milošević, Vlahović i drugi koordinator za Ulcinj Goran Jevrić.

Milošević je “Vijestima” kazao da je Izvršni odbor dao punu podršku rukovodstvu ulcinjskog DPS-a.

"Data je puna podrška članovima IO Ulcinj, rukovodstvu OO naše partije i koordinatorima ispred Predsjedništva i IO naše partije. Ona je bila jednoglasna", rekao je politički direktor DPS-a za “Vijesti”.

Bonus video: