Pavlović: Prevareni od strane Krivokapića, ali i EK

2 komentar(a)
Koča Pavlović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Koča Pavlović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 17.09.2014. 14:56h

Demokratski front je prije godinu i po dana prekinuo bojkot Parlamenta jer nam je obećano da će glavni akteri afee "Snimak" biti politički i krivično procesuirani, da će izborni proces biti drugačije uređen, kako se ne bi dešavali pritisci i krađe koje DPS već decenijama primjenjuje i da ćemo brzo dobiti profesionalnog i nezavisnog VDT-a, kazao je poslanik DF-a Koča Pavlović.

Pavlović je komentarišući epilog istrage afere "Snimak" u Pljevljima poručio da su danas, 18 mjeseci kasnije, osjećaju prevarenim.

"Prevareni smo prvenstveno od strane Ranka Krivokapića, ali u značajnoj mjeri i od Evropske komisije koja je veći pritisak pravila na nas da se vratimo u skupštinske klupe, nego što je istinski pritiskala Tužilaštvo da rasvijetli aferu "Snimak".

Ova sramna presuda u Pljevljima je kruna tog zajedničkog napora počasnog predsjednika Parlamentarne skupštine Oebsa i direktorata za proširenje EK.

To su adrese sa kojih, siguran sam, niko neće komentarisati ovu pravosudnu farsu.

Sada je sasvim prirodno očekivati da nakon što je farsa okončana Ajanović i Nuhanović budu nagrađeni i unaprijeđeni.

I Milutin Simović, naravno, koji je bio koordinator tog uzbornog kriminala koji su Ajanović i Nuhanović sprovodili na terenu.

Ovakav predsjednik Skupštine zaslužio je da Milutina dobije za potpredsjednika", zaključio je Pavlović.

Bonus video: