Bošnjak dala ostavku, Marović nova odbornica PzP u Skupštini Glavnog grada

"Nedovoljna uključenost mladih izražena je u svim sferama života, ali najizraženija je u političkoj, ekonomskoj i socijalnoj sferi. Pokret za promjene je spreman da svojim primjerom pokaže, kako svi akteri političke scene u Crnoj Gori mogu uključiti mlade u proces planiranja i donošenja odluka", kazali su iz PzP
410 pregleda 13 komentar(a)
Branka Bošnjak (novine)
Branka Bošnjak (novine)
Ažurirano: 04.09.2018. 11:08h

Poslanica u Skupštini Crne Gore i predsjednica Opštinskog odbora Glavnog grada Pokreta za promjene Branka Bošnjak podnijela je ostavku na mjesto odbornice u Skupštini Glavnog grada, kako bi se pružila šansa mlađim snagama za kreiranje lokalne politike,saopšteno je danas iz Pokreta za promjene (PzP).

"U skladu sa Zakonom o izboru odbornika i poslanika, nova odbornica će biti potpredsjednica Mreže mladih PzP Marija Marović. Ovo je još jedan dokaz da je PzP posvećen razvoju mladih i da im pruža šansu da mogu direktno da se uključe u donošenju odluka. Nedovoljna uključenost mladih izražena je u svim sferama života, ali najizraženija je u političkoj, ekonomskoj i socijalnoj sferi. Pokret za promjene je spreman da svojim primjerom pokaže, kako svi akteri političke scene u Crnoj Gori mogu uključiti mlade u proces planiranja i donošenja odluka", kazali su iz PzP.

Iz te partije su naveli da je Bošnjak je poželjela mladoj koleginici uspješan mandat i sreću u daljem radu.

Bonus video: