SNP Tuzi: Na lokalnim izborima da vlast dobiju oni koji su se angažovali za punu lokalnu samoupravu

"Tvrdili smo da Tuzi i Golubovci moraju postati punopravnim opštinama, ne samo zbog prava koje posjeduju nego i zbog svih postojećih preduslova da funkcionišu kao opštine u punom kapacitetu, koristeći maksimalno ljudske i prirodne resurse koje posjeduje za bolji život svojih građana na toj teritoriji"
78 pregleda 0 komentar(a)
Tuzi, Foto: Luka Zeković
Tuzi, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 04.09.2018. 10:15h

Socijalistička narodna partija (SNP) Crne Gore se iskreno raduje rješavanju životnih problema građana širom Crne Gore, jer se uvijek iskreno zalagala za njihov bolji život bez obzira na političku, nacionalnu, vjersku i bilo koju drugu pripadnost na svim prostorima Crne Gore, saopšteno je danas iz Odbora SNP Tuzi u sastavu Odbora SNP Glavnog grada Podgorica.

"Iz tih razloga, koristimo priliku da građanima Tuzi i Malesije čestitamo novi punopravni status opštine Tuzi, koja je od prvog septembra postala punopravna lokalna samouprava kao i sve druge opštine u Crnoj Gori. Raduje nas činjenica da su građani sa tih prostora, konačno uspjeli u ostvarenju svoga cilja da žive u punopravnoj opštini a što je konstantno podržavano od SNP i svih njenih predstavnika, počevši od lokalnog nivoa pa sve do najviše instance predstavljanja. Tvrdili smo da Tuzi i Golubovci moraju postati punopravnim opštinama, ne samo zbog prava koje posjeduju nego i zbog svih postojećih preduslova da funkcionišu kao opštine u punom kapacitetu, koristeći maksimalno ljudske i prirodne resurse koje posjeduje za bolji život svojih građana na toj teritoriji. SNP, u namjeri da pospješuje i ubrza ostvarenje ovoga cilja, od prvih izbora za lokalnu vlast u GO Tuzi, formirala je Opštinski odbor SNP CG, zalažući se permanentno za što brže ostvarenje sna o punopravnoj opštini.", navodi se u saopštenju SNP Tuzi..

Kazali su da su uvjereni da je građanima Tuzi i Malesije neophodno da na prvim narednim lokalnim izborima dobiju vlast od onih političkih struktura koje su se bezrezervno angažovale za punu lokalnu samoupravu, a ne da ih vode one strukture koje su bile protiv njihovih inicijativa za ostvarenje sadašnjeg statusa.

2Samo oni koji su vjerovali i angažovali se za ostvarenje ove ideje mogu unaprijediti uslove življenja na ovim prostorima. Neophodna je maksimalna posvećenost realizaciji životno važnih projekata, kako bi kao punopravna opština, Tuzi ubrzo postale jedna od razvijenijih opština u Crnoj Gori i tako valorizovali postojeće resurse za bolje sjutra opštine i Crne Gore. S toga, čestitajući novu opštinu, želimo da se svi zajednički angažujemo i damo svoj doprinos cjelokupnom razvoju ovoga kraja za šta smo se uvijek zalagali, svjesni zahtjeva i potreba građana sa ovih prostora", rekli su iz SNP Tuzi.

Bonus video: