Tamindžić: SDP prevario sve, mogli ih slaviti kao istorijske ličnosti

„Vodite računa da su parlamentarni izbori za dvije godine, a do tada uživajte u blagodetima parkinga, komunalnog i KIC-a Budo Tomović
13 komentar(a)
SDP, Foto: Arhiva "Vijesti"
SDP, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 10.09.2014. 13:59h

Socijaldemokratska partija (SDP) koalicijom sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) prevarila je sve, koalicionog partnera, opoziciju i građane, ocijenio je član Glavnog odbora i sekretar za kulturu Pozitivne stranke, Miodrag Tamindžić.

„Bez trunke stida su prevarili sve, koalicionog partnera, opoziciju, građane, a nuđeno im je sve – kompletna izvršna vlast, mandati, da ih slavimo kao istorijske ličnosti“, navodi Tamindžić.

On je rekao da je SDP, kako je kazao, minornim postotkom u Podgorici, istjerao mak na konac. "Prema tome nijesu mogli prevariti birače, sem svoje rodbine i prijatelja“, kazao je Tamindžić. On je rekao da je rukovodstvo SDP-a, na konferenciji za novinare koja je održana u utorak, ličilo na "stand up komičare koji pričaju viceve koje niko ne razumije"

„Kao, tako se namjestilo, da su umjesto trećeg puta načinili treći korak koji vodi ka DPS-u“, rekao je Tamindžić. On je ocijenio da su u SDP-u ostali dosljedni stavovima vladajuće koalicije, kao i da je, kako se navodi, nepotizam i lični interes glavna motivacija svega u ovoj državi

„Vodite računa da su parlamentarni izbori za dvije godine, a do tada uživajte u blagodetima parkinga, komunalnog i KIC-a Budo Tomović“, poručio je Tamindžić socijaldemokratama, dodajući da postoje ljudi koji uspravno šetaju i gradom i državom, i „njima ne možete objasniti vaše držanje ruke na srcu dok svira himna“.

Bonus video: