Batrićević: SDP-u fotelja i ovog puta preča od obraza

“Dogovor SDP-a sa DPS-om o formiranju vlasti u Podgorici, predstavlja sraman čin obmane od strane SDP-a”, rekao je Batrićević
19 komentar(a)
Boban Batrićević, Foto: Zoran Đurić
Boban Batrićević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.09.2014. 14:45h

Dogovor Socijaldemokratske partije (SDP) sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) o formiranju vlasti u Podgorici predstavlja sraman čin i prevaru birača, ocijenjeno je iz Foruma 2010.

Portparol Foruma Boban Batrićević rekao je da je SDP manevrom trećeg puta, načinio do sada najveću manipulaciju biračima i iznevjerio očekivanja građana Podgorice, koji su na izborima izrazili želju za promjenom.

“Dogovor SDP-a sa DPS-om o formiranju vlasti u Podgorici predstavlja sraman čin obmane od strane SDP-a”, rekao je Batrićević agenciji MINA.

On smatra da je, kako je naveo, fotelja i ovog puta bila preča od obraza i demokratizacije Crne Gore.

Na, kako je rekao Batrićević, najperfidniji način, socijaldemokrate su promovisale principe pod kojima će formirati vlast u Podgorici, kao što su vanstranački gradonačelnik, nepartijska uprava, revizija dosadašnjeg rada Miomira Mugoše, pitanje KAP-a i drugih privatizacija.

Te principe su, kako je rekao on, preko noći dezavuisali i ušli u saradnju i podjelu fotelja sa DPS-om.

“Pošto je u prethodnom sazivu podgoričke uprave SDP bio manjina, kampanja Evropskog lica Podgorice usmjeravana je na kritici političke korupcije, jer su bili nezadovoljni činjenicom što DPS svoju vlast vrši sa prosrpskim strankama”, naveo je Batrićević.

Sve je to, kako je ocijenio, odjednom zaboravljeno, “a SDP je na najlicemjerniji mogući način stigao do onoga što ga najviše zanima – vlast po bilo koju cijenu”.

Bonus video: