Hrebičkova: OEBS nastavlja podršku demokratskim procesima u Crnoj Gori

Ona je razgovarala sa premijerom Milom Đukanovićem i izrazila zadovoljstvo konstruktivnom saradnjom koju OEBS ima sa Vladom
1 komentar(a)
Đukanović i Hrebičkova, Foto: Vlada Crne Gore
Đukanović i Hrebičkova, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 03.09.2014. 14:01h

Organizacija za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) nastaviće podršku demokratskim procesima u Crnoj Gori, kroz višedimenzionalni pristup jačanju međusobnog povjerenja, poštovanju ljudskih prava i profesionalizma, kazala je šefica Misije te organizacije, Janina Hrebičkova.

Ona je danas razgovarala sa premijerom Milom Đukanovićem i izrazila zadovoljstvo konstruktivnom saradnjom koju OEBS ima sa Vladom.

"Predsjednik Đukanović iskazao je zadovoljstvo uspješnom saradnjom Crne Gore i OEBS-a, kao i zahvalnost za doprinos te Organizacije očuvanju i unapređenju demokratskih standarda u Crnoj Gori", saopšteno je iz Vlade.

Uz uvjerenje da će saradnja Vlade i OEBS-a biti uspješno nastavljena i u narednom periodu, Đukanović je saopštio punu podršku Vlade programskim ciljevima i predstojećim projektima Misije OEBS-a u Podgorici.

Đukanović i Hrebičkova su se saglasili da se aktivnim pristupom, preko niza projekata i treninga, dodatno mogu osnažiti reformski procesi i ukupan razvoj društva u Crnoj Gori.

Bonus video: