Reagovao vozač: Prekršaj sam napravio ja, Gvozdenović danas nije vozio auto

Petrović naglašava da je netačna informacija da je Govzdenović parkirao automobil nepropisno na pješačkom prelazu
173 pregleda 41 komentar(a)
Branimir Gvozdenović, nepropisno parkiranje, Foto: GP URA
Branimir Gvozdenović, nepropisno parkiranje, Foto: GP URA
Ažurirano: 07.09.2018. 15:43h

Jedina istina u današnjem saopštenju GP URA je da se automobil Skupštine Crne Gore, BMW registarskih oznaka PGCG032, koji je ustupljen na korišćenje potpredsjedniku Skupštine Crne Gore, Branimiru Gvozdenoviću, nalazio nepropisno zaustavljen na pješačkom prelazu, saopštio je Dejan Petrović, vozač u Skupštini Crne Gore.

On je u reagovanju na tekst "URA: Branimir Gvozdenović parkirao službeni BMW na pješačkom prelazu u centru Podgorice" navodi da Gvozdenović danas nije upravljao vozilom.

"Autor fotografije koja dokazuje to, predsjednik GP URA Dritan Abazović, u želji da vijest zvuči senzacionalistički i u cilju obmanjivanja javnosti, jasno je vidio da ni u vozilu ni u blizini vozila nije bilo Branimira Gvozdenovića, koji danas uopšte nije upravljao vozilom, jer je čitav dan proveo na radnom mjestu u Skupštini. Vidio sam da me Abazović fotografiše prilikom ulaska u vozilo, pa vjerovatno posjeduje i fotografiju na kojoj se vidi da sam ja upravljao vozilom", navodi Petrović.

Naglašava da je netačna informacija da je Govzdenović parkirao automobil nepropisno na pješačkom prelazu.

"Saobraćajni prekršaj sam napravio ja, zbog čega se izvinjavam cjelokupnoj javnosti, a naročito potpredsjedniku Branimiru Gvozdenoviću i spreman sam da snosim sve konsekvence neodgovornog odnosa prema bezbjednosti u saobraćaju."

Bonus video: