Medojević: Legalizovali krađe, sad bi i prostituciju

“Bivši državni tužilac i optužen za trgovinu bijelim robljem, traži legalizaciju prostitucije”, napisao je Medojević na svom Tviter nalogu
62 pregleda 0 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.08.2014. 06:42h

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević kritikovao je advokata Zorana Piperovića koji je kazao da u Crnoj Gori treba legalizovati prostituciju i pitao “da li bi zagovornici legalizacije prostitucije ohrabrili svoje kćerke i sestre da se bave tim "poslom"”.

Piperović je ranije za “Vijesti” kazao da je apsolutno za legalizaciju prostitucije po uzoru na Njemačku i Holandiju koje su to učinile. On je precizirao da bi se uvođenjem prostitucije u zakonske okvire normiralo ko se i na koji način tim bavi.

“Bivši državni tužilac i optužen za trgovinu bijelim robljem, traži legalizaciju prostitucije”, napisao je Medojević na svom Tviter nalogu.

On je naveo da nacija bez morala nema budućnost i da mafijaški režim u Crnoj gori pokušava da stvori "novi moral" nacije. “Korupcija, kriminal, droge, nasilje, prevare, kamataši, prostitucija. Da li bi zagovornici legalizacije prostitucije ohrabrili svoje kćerke i sestre da se bave tim "poslom". Sačuvajmo moral i porodicu”, poručio je predsjednik Pokreta za promjene na Tviteru i dodao da su one nacije koje drže do javnog morala i opšteg dobra i ekonomski bogate.

Medojević dalje navodi da je “režim već legalizovao izborne krađe i korupciju, privatizacione pljačke, šverc cigara i droge”. “Trgovina ženama i prostitucija je na redu”, zaključio je funkcioner Fronta.

Bonus video: