Tuzi: Donijete odluke o osnivanju odborničkih klubova

Odlučeno je da predsjednik Odbora za Statutarnu odluku bude Hidajet Kalač, a članovi Elvis Krkanović, Admir Niković, Vaselj Siništaj i Ivan Ivanaj
101 pregleda 0 komentar(a)
Tuzi, Foto: Savo Prelević
Tuzi, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.08.2014. 13:10h

Odbornici u Skupštini GO Tuzi su na današnjoj sjednici donijeli odluku o osnivanju odborničkih klubova i imenovali članove nadležnih odbora.

Odlučeno je da predsjednik Odbora za Statutarnu odluku bude Hidajet Kalač, a članovi Elvis Krkanović, Admir Niković, Vaselj Siništaj i Ivan Ivanaj.

Predsjednik Odbora za finansije, privredu i razvoj biće Nikola Gegaj, a članovi Sanda Zejnilović, Mirsada Suljević, Đerđ Camaj i Selman Adžović. Na čelu Odbora za društvene djelatnosti i zaštitu životne sredine, saradnju sa glavnim gradom, međuopštinsku i međunarodnu saradnju biće Enis Đokaj, a članovi su Nikola Gegaj, Enisa Lekić, Smailj Čunmuljaj i Nikola Camaj.

U Savjetu Skupštine biće Enisa Lekić, Sanda Zejnilović, Ismet Đoković, Mirsada Suljević, Valentina Ljuljđuraj, Teuta Đokaj, Abedin Adžović, Enisa Đoković i Ajša Đokaj, a jedno prazno mjesto će se naknadno dopuniti sa jednim predstavnikom iz NVO koje se bave osobama sa posebnim potrebama.

Skupština je usvojila predlog Nikole Camaja (DS) da Odbor za društvene djelatnosti i zaštitu životne sredine, saradnju sa glavnim gradom, međuopštinsku i međunarodnu saradnju bude posebno tijelo.

Bonus video: