SNP: Nadležni da se bave zaštitom Plavskog jezera

Plavski odbor SNP saopštio je da je Plav među prvim, ako ne i prva opština u Crnoj Gori u kojoj je poslije majskih izbora formirana lokalna vlast
0 komentar(a)
Plavsko jezero, Foto: Arhiva Vijesti
Plavsko jezero, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 13.08.2014. 14:50h

Soccijalistička narodna partija (SNP) pozvala je nadležne državne organe da se počnu baviti zaštitom Plavskog jezera i svih drugih prirodnih bogatstava koji taj prostor čine jedinstvenim.

Plavski odbor SNP saopštio je da je Plav među prvim, ako ne i prva opština u Crnoj Gori u kojoj je poslije majskih izbora formirana lokalna vlast.

SNP je, kako su naveli, cijeneći tešku ekonomsku situaciju u opštini, a prije svega ostajući vjerna i dosljedna prema građanima i svojim biračima zajedno, sa Socijaldemokratskom partijom i Bošnjačkom strankom formirala lokalnu vlast, kako bi se taj biser Crne Gore na najbolji mogući način valorizovao.

“Sa druge strane, pozivamo nadležne državne organe da se konačno počnu baviti zaštitom Plavskog jezera i svih onih drugih prirodnih bogatstava, uključujući i šume, koje ovaj prostor čine jedinstvenim, ne samo u Crnoj Gori”, kaže se u saopštenju.

Iz SNP-a su poručili da niko nema pravo da se igra sa izbornom voljom građana i da su izbori samo trenutni odraz snaga političkih partija, a da je, kako su dodali, istinsku razliku lako primijetiti u odnosu na način kako ko vodi računa o građanima.

Bonus video: