Stanić: "Analitičara" Vukadinovića bi poželio i Milošević

"Ovaj vladin službenik sa dnevnom aktivnošću je dao više izjava od predstavnika bilo koje partije", poručio je Stanić
94 pregleda 10 komentar(a)
Mirko Stanić, Foto: Sdp.co.me
Mirko Stanić, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 12.08.2014. 12:58h

Posljednjih par mjeseci, politički veoma zanimljivih, crnogorska javnost je suočena sa fenomenom „analitičara“ u liku uvijek prisutnog Srđana Vukadinovića, saopštio je šef Medijskog pula Socijaldemokratske partije SDP Mirko Stanić.

"Ovaj vladin službenik sa dnevnom aktivnošću je dao više izjava od predstavnika bilo koje partije, uvijek spreman da brani onu svoju, bolje od bilo kojeg portparola i zagriženije od najlojalnijeg člana nekog mjesnog odbora u bilo kojem od crnogorskih sela ili gradova”, poručio je Stanić.

Stanić je istakao da je čak i onima koje uporno podržava postao neprijatan način na koji to „analitičar“ Vukadinović radi, jer u posljednje vrijeme svaka njegova izjava kod građana stvara kontra-reakciju po tu političku strukturu.

“Naravno Vukadinović ne staje, po principu - novi dan, nova nafaka. Po sistemu „nema veze što sam predhodno promašio, bitno je da napadanjem na SDP, opoziciju, NVO sektor, sindikate i sve ostale kad zatreba - zaslužim da me u „centrali“ primijete“. Srećom da ovaj partijski službenik ne živi od svojih prognoza jer bi davno doveo sopstvenu enzistenciju u pitanje”, naglasio je Stanić.

Prema njegovim riječima kredibilitet “analitičara” kojeg bi poželio i Slobodan Milošević je za svakoga ko politiku makar površno prati neupitan i veoma nizak. “Međutim danas smo prinuđeni da reagujemo zbog toga što je početkom sezone odmora Vukadinović aktivniji nego ikad, kao da radi za dnevnicu. Naravno, za nekoga ko sa ovakvim žarom brani jednu partiju, ideologija ili politika često nijesu presudni. Jer ne može baš biti slučajnost da neko u svojih posljednjih 47 izjava napada SDP, njenu politiku, odluke, funkcionere i da naivno misli kako javnost i dalje vjeruje u njegovu „nezavisnost“”, dodao je Stanić.

Stanić je kazao i da pojavljivanjem svakih minut-dva sa 47 najamničkih izjava o SDP-u svakako stavlja sjenku i na one koji se poslom političkih analitičara bave na ozbiljan način.

Bonus video: