Bjelopoljska partija: Mapet šou bio i ostao u Podgorici

Dakle promovisanjem iskrenog političkog dijaloga na bazi principa i programskih stavova gospodin Bogojević želi da se izbjegne opstajanje na blokovskim podjelama
97 pregleda 2 komentar(a)
Dragan Bogojević, Foto: Zoran Đurić
Dragan Bogojević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.08.2014. 12:40h

Nakon izjave gospodina Bogojevića da će zadržati odbornički mandat i da neće biti prepreka daljim pregovorima za uspostavljanje manjinske uprave u Podgorici ali na način „trećeg puta“, političke partije u Podgorici se sada ponašaju kao da iz takve poruke nijesu ništa razumjeli, kazali su u Bjelopoljskoj partiji.

"Gospodin Bogojević kao nestranački kandidat kako u predizbornom tako u postizbornom periodu, zastupao je principijelne i nevarirajuće stavove, što treba da se poštuje i cijeni. Sve drugo bi bila prevara građana.

Lider ELPG-a izjavio je da projekcija manjinske podrške samo opozicije u upravljanju gradom, u oročenom vremenskom periodu, ozbiljno bi dovelo u pitanje ideju “trećeg puta”, kojeg je i sam u kampanji zastupao, i da bi imao isti stav ako bi se manjinska podrška obezbijedila samo DPS-u.

Dakle promovisanjem iskrenog političkog dijaloga na bazi principa i programskih stavova gospodin Bogojević želi da se izbjegne opstajanje na blokovskim podjelama. Osim navedenog lider ELPG nastoji da se politička opsesija rušenja jednih ili drugih, pomjeri u pravcu pomirljivosti, razumijevanja i izostanka mržnje.

Ako neko ne želi da razumije poruku čovjeka koji je prepoznatljiv po svojim nepokolebljivim stavovima onda je on sklon manipulisanju, gubljenju vremena i bježanja od realnosti. Ukoliko opozicija i pozicija u Podgorici nijesu spremni da se prilagode stavovima gospodina Bogojevića bez čijeg glasa nema većine u parlamentu, onda se postavlja pitanje kome je u interesu istrajavati na daljem “Mapet šou”, stoji u saopštenju koje potpisuje Dragutin Jeremić.

Bonus video: