Pajović: Pozitivna daje mandate SDP-u

Pajović je rekao da su u Pozitivnoj spremni na taj potez kako bi se dogodile toliko nužne demokratske promjene
104 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Boris Pejović
Darko Pajović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.08.2014. 08:30h

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović ponudio je da se svi kandidati te stranke povuku sa koalicione liste, kako bi svih pet mandata i kompletna izvršna vlast u Podgorici pripala Socijaldemokratskoj partiji.

Pajović je za Dan rekao da su u Pozitivnoj spremni na taj potez kako bi se dogodile toliko nužne demokratske promjene i da bi se uspješno okončali pregovori sa opozicionim strankama o formiranju manjinske vlasti u Glavnom gradu.

"Pošto se SDP, navodno, plaši političke nestabilnosti zbog previranja u Pozitivnoj, nudim, i siguran sam da ću imati podršku svih u stranci, da se svi kandidati Pozitivne povuku sa koalicione liste kako bi svih pet mandata i kompletna izvršna vlast u Podgorici pripali SDP-u", kazao je Pajović.

On je naveo da su na to spremni.

"Ako je ta žrtva potrebna da bi se odagnala sumnja ili dilema jesmo li pouzdan partner ili ne, ako je to potrebno da bi se formirala manjinska vlast koalicije ELP sa opozicionim strankama u Podgorici i da bi se dogodile demokratske promjene koje su i nužne i neophodne, spremni smo i na to", zaključio je Pajović.

Bonus video: