Bjelopoljska partija očekuje nove lokalne izbore

Ako uzmeno u obzir predizborne okolnosti, veoma smo začuđeni činjenicom da sada i SDP i BS pojedinačno nastoje formirati postizbornu koaliciju sa DPS-om u našem gradu
1 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: Arhiva Vijesti
Bijelo Polje, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 07.08.2014. 11:20h

Povrijeđen činjenicom da SDP i BS u Rožajama i Plavu nijesu formirali vlast sa DPS-om, već su čak u Plavu sačinili koalicioni savez sa SNP-om, sada DPS, a što je izvjesno pa i logično, neće formirati vlast sa njima u Bijelom Polju, kazali su iz Bjelopoljske partije.

"Pozivajući se na predizbornu kampanju SDP-a i BS-a, kao i na veoma loš odnos njihovih predstavnika prema ljudima iz bjelopoljskog DPS-a, malo je vjerovatno da će doći do formiranja vlasti u Bijelom Polju pa stoga očekujemo raspisivanje novih lokalnih izbora .

Ako uzmeno u obzir predizborne okolnosti, veoma smo začuđeni činjenicom da sada i SDP i BS pojedinačno nastoje formirati postizbornu koaliciju sa DPS-om u našem gradu.

Sve i da zanemarimo dešavanja u Rožajama i Plavu, prosto se pitamo koliki je to stepen dostojanstva bjelopoljskog DPS-a da prihvati koaliciju i formira vlast sa onim političkim subjektima koji su u predizbornoj kampanji izgovorili niz teških uvreda a zastupali stav da neće ići u postizbornu koaliciju sa DPS-om , pri čemu su građani sada u potpunosti dovedeni u zabludu.

Osim Bjelopoljske partije, kako smo iz medija saznali, za raspisivanja novih lokalnih izbora u našem gradu zalaže se i SNP kao najača opoziciona partija. Podrškom građana na novim lokalnim izborima očekujemo svoju šansu kako bi u interesu građana Bijelog Polja uspješno odgovorilI svim izazovima ovog vremena", zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Rifat Zejnilović.

Bonus video: