Suhih: Nakon rascjepa u partiji se ne može očekivati ozbiljnost od Pozitivne CG

"...Pozitivna je nestabilan politički konstituent koalicije ELP da bi se garantovala profesionalna i kvalitetna lokalna uprava"
36 komentar(a)
Ažurirano: 06.08.2014. 18:20h

Socijaldemokratska partija je kroz formiranje koalicije ELPG sa nestranačkim kandidatom na čelu liste pokazala želju za suštinskim promjenama na bolje u interesu svih građana. Međutim, kada nosilac liste ne može da preuzme odgovornost za vodjenje grada zbog rascjepa i kontinuiranog javnog sukoba u Pozitivnoj postavlja se pitanje da li se može obezbjediti sigurnost za realizaciju koncepta manjinske uprave, saopštio je Đorđe Suhih, član predsjedništva SDP u vezi formiranja vlasti u Podgorici.

"Nakon rascjepa u samom toku pregovora Pozitivna je nestabilan politički konstituent koalicije ELP da bi se garantovala profesionalna i kvalitetna lokalna uprava", kazao je on.

Za takvu upravu je, prema njegovim riječima, "potrebna politička stabilnost kako bi ona bila bolja od odlazeće i ispunila obećanja iz predizbornog perioda".

"A nakon otvorenog rascjepa i dijeljenja u vrhu Pozitivne ovo je nije ozbiljno očekivati što je i nosilac liste iskazao i prepoznao", stoji u saopštenju Suhiha.

Bonus video: