Danilović: DPS prikrila troškove za izbore u Podgorici

“Oni to saopštavaju u lice cijeloj javnosti. U lice DRI, ministarstvu finansija, nazovi VDT-u i pred nosom predstavnicima Evropske komisije"
9 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Boris Pejović
Goran Danilović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.08.2014. 20:21h

Demokratska partija socijalista prikrila je podatke o troškovima za izbore u Podgorici, izjavio je poslanik Demokratskog fronta Goran Danilović.

Komentarišući finansijski izvještaj prema kojem je DPS na izbore u Podgorici potrošila 74 hiljade eura, Danilović je kazao da je vladajuća partija samo bilborde platila 80 hiljada.

. Odgovorno tvrdim da su u Podgorici samo za bilborde pod najpovoljnijim i minimalnim cijenama, koje uključuju sve dozvoljene popuste morali potrošiti 80.000. Samo za štampanje i tri puta preljepljivanje bilbord prostora potrošili su više od 10.000 evra... Da ne pričam o zakupljenim siti lajtovima i desetinama hiljada običnih plakata”, napisao je Danilović na svom fejsbuk profilu, navodeći da je direktan prenos završne konvencije iz SC Morača košta minimalno 36 hiljada.

“E, sad vidite s kim imamo posla. Preko ove dvije stavke ide još svakodnevno reklamiranje na Pink M, Prvoj i Informeru. Tu je i poplava banera i net kampanja uopšte na CDM-u, Portalu Analitika itd... Uopšte se ne trudim da pobrojim sve”, tvrdi Danilović.

Bonus video: