Orlandić: Nijesmo protiv Krivokapića i saveza sa opozicijom

Državni dnevni list objavio je da će stav o neslaganju povodom dogovora sa opozicionim partijama Krivokapiću prenijeti Orlandić i Damir Rašketić
61 pregleda 9 komentar(a)
Mićo Orlandić, Foto: Savo Prelević
Mićo Orlandić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.07.2014. 09:55h

Šef barskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Mićo Orlandić demantovao je pisanje „Pobjede“ da se taj odbor protivi politici Ranka Krivokapića i savezu sa opozicijom koji bi trebalo da obezbjedi manjinsku upravu u Podgorici.

„Povodom notorne neistine objavljene u elektronskoj verziji dnevnog lista 'Pobjeda', odgovorno saopštavam da nijedna od teza iznijetih u tekstu, koje su navodne odluke Predsjedništva OO SDP-a Bar, nije istinita. Istina je jedino da je Predsjedništvo SDP-a Bar na svojoj današnjoj sjednici razmatralo aktuelnu postizbornu političku situaciju i razmijenilo mišljenja o dosadašnjem vođenju razgovora sa DPS-om na lokalnom i državnom nivou“ naveo je Orlandić.

Državni dnevni list objavio je da će stav o neslaganju povodom dogovora sa opozicionim partijama Krivokapiću prenijeti Orlandić i Damir Rašketić, te da je sjednici odbora prisustvovao i predjsednik Savjeta SDP-a Jusuf Kalamperović.

„Gospodo iz 'Pobjede', nas će uvijek zanimati istina i ništa preko toga, a odgovore na sva pitanja koja Vas zanimaju će novinari i 'Pobjede' i ostalih medijskih kuća od nas dobiti kao i uvijek do sada“ poručio je Orlandić.

Bonus video: