Sjednica GO Pozitivne: Upoznali se sa platformom za manjinsku upravu

Grupa funkcionera okupljena oko Mladena Bojanića i Dritana Abazovića došla je ranije
32 komentar(a)
Ažurirano: 30.07.2014. 18:57h

Članovi Pozitivne Crne Gore upoznali su se na sjednici Glavnog odbora sa platformom za manjisnku upravu u Podgorici, dok još uvijek nema odluke o organizovanju stranačkog kongresa i ostavci predsjednika Darka Pajovića.

Jedan izvor iz Pozitivne kazao je za "Vijesti" da još nije bilo glasanja u vezi sa prihvatanjem platforme.

Na sjednici su prisutni svi članovi.

Grupa funkcionera okupljena oko Mladena Bojanića i Dritana Abazovića došla je ranije, dok su lider stranke Darko Pajović i potredsjednica Azra Jasavić došli neposredno pred početak sjednice.

Među funkcionerima vlada opuštena atmosfera, iako je bilo primjetno da su članovi suprotnih tabora unutar stranke izbjegavali kontaktuoči sjednice.

Podsjetimo, juče su članovi predsjedništva Pozitivne Mladen Bojanić, Dritan Abazović, Dragan Cvetković, Nikola Koćalo, Goran Đurović, Luka Rakčević, Emin Duraković i Miloš Konatar potpisali inicijativu kojom traže smjenu predsjednika Pozitivne Darka Pajovića i sazivanje stranačkog kongresa.

Pajović je s druge strane izjavio da ovakav potez doživljava kao opstrukciju dogovora oko podrške manjinskoj vlasti u Podgorici i optužio Mladena Bojanića da je "broker koji je punio ionako pune džepove bogatih, spekulacijama na berzi i Nikolu Necka Koćala da ga je pomilovao od zatvorske kazne sam Milo Đukanovic te da je vrlo očigledno se vraćaju neki stari dugovi".

Galerija

Bonus video: