Pozitivna osudila političku korupciju u Herceg Novom

Taj slučaj je, prema njihovim riječima, samo nastavak onoga što se desilo u Nikšiću i Budvi, "a što je definitivno razobličeno u aferi 'Snimak'"
7 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 25.07.2014. 10:53h

Pozitivna Crna Gora Herceg Novi danas je najoštrije osudila "posljednji slučaj političke korupcije koji se dešava u Herceg Novom".

"Najnovija dešavanja u Herceg Novom pokazuju svu beskrupuloznost i bezobzirnost Demokratske partije socijalista, koja ne preza ni od najprizemnijih i najdrskijih poteza samo da bi došla do svog cilja, a to je održavanje na vlasti grubim prekrajanjem izborne volje građana", navodi se u saopštenju Pozitivne.

Taj slučaj je, prema njihovim riječima, samo nastavak onoga što se desilo u Nikšiću i Budvi, "a što je definitivno razobličeno u aferi 'Snimak'".

DPS i bivši odbornici SNP preuzimaju vlast u Herceg Novom

"Ovakvo ponašanje DPS–a je krajnje nedopustivo i najoštrije osuđujemo kako ovaj tako i sve prethodne slučajeve političke korupcije", dodaje se u saopštenju i zahtijeva hitna reakcija nadležnih državnih organa, prije svega tužilaštva, u cilju rasvjetljavanja pozadine potpisivanja sporazuma između DPS-a i bivših članova SNP-a.

"Odlučnu reakciju i jasan stav tražimo i očekujemo od Skupštine Crne Gore kao najvišeg zakonodavnog državnog organa", zaključuje se u saopštenju Pozitivne Crne Gore.

Bonus video: