Perić: Lazović bi trebalo da zna da SDP nije izašao na izbore u Podgorici u koaliciji sa DPS

On je dodao da građani nisu glasali Evropsko lice Podgorice da bi se činili ustupci DPS
64 pregleda 17 komentar(a)
Srđan Perić, Foto: Pozitivna CG
Srđan Perić, Foto: Pozitivna CG
Ažurirano: 17.07.2014. 14:52h

Politički direktor Pozitivne Crne Gore Srđan Perić kazao je da Socijaldemokratska partija (SDP) u Podgorici nije nastupila u predizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijim socijalista (DPS), već sa Pozitivnom Crnom Gorom i to na platformi promjene vlasti.

"To je ono što bi gospodin Vujica Lazović trebalo da zna. Odlazak sa DPS u Podgorici bi bio ne samo neprincipijelan, već bi označio čin koji do sada nije viđen: da u izbore ulazite u koaliciji sa jednom, a da vlast formirate sa drugom strankom u odnosu na koju ste zapravo i obećavali promjene" istako je Perić.

On je dodao da građani nisu glasali Evropsko lice Podgorice da bi se činili ustupci DPS, već sasvim suprotno: da bi se vlast promijenila.

"Moguće da gospodin Lazović, koji nije ni učestvovao u kampanji u Podgorici, nije kampanju ni medijski pratio, ali bi valjalo da prije ovakvih tvrdnji nađe ijedno obećanje u toj predizbornoj kampanji koje bi značilo koaliciju sa DPS u Podgorici. Umjesto zastupanja interesa DPS, uz orkestriranu podršku dijela najamnika i budžetski orijentisanih intelektualaca, on bi morao pokazati elementarnu odgovornost u odnosu na volju birača koji su glasali za promjene, a ne za pravljenje dilova koji imaju više nego šićardžijski prizvuk", rekao je Perić.

Bonus video: