U petak radni sastanak GO Tuzi: Rasprava o komunalnim problemima

"Akcenat će biti na problemu u odvijanju saobraćaja na potezu magistralnog puta od zgrade GO Tuzi do gimnazije i od centra Tuzi prema Matagužima"
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2014. 14:00h

Predstavnici Gradske opštine Tuzi održaće sjutra radni sastanak sa predstavnicima javnih preduzeća čiji je osnivač Glavni grad: Parking i servis, Putevi, Čistoća, Zelenilo, Komunalne usluge, Tržnice i pijace, Služba zaštite, Komunalne policije i resornim sekretarom sekretarijata za Komunalne poslove i saobraćaj.

"Tema sastanka će biti komunalni problemi na području GO Tuzi, sa akcentom na problem u odvijanju saobraćaja na potezu magistralnog puta od zgrade GO Tuzi do gimnazije i od centra Tuzi prema Matagužima", saopšteno je iz GO Tuzi.

Raspravljaće se i o pitanjima vanpijačne trgovine koja se odvija uz ove saobraćajnice, regulisanju parkinga u centru Tuzi i kod pijace, obnavljanju ulične rasvjete na Centralnom trgu u Tuzima i regulisanju vodosnabdijevanja brdskog područja GO.

"Radi sagledavanja situacije na terenu radi preduzimanja konkretnih radnji, obići će se sve lokacije na kojima je predloženo da se preduzmu određene aktivnosti", saopšteno je iz GO Tuzi.

Sastanku će prisustvovati i predstavnici Centra bezbijednosti Podgorica i Doma zdravlja– Podgorica.

Bonus video: