Đukanović: Podrška Turskoj za ulaganja u Crnoj Gori

Suver je uručio poziv Đukanoviću da u svojstvu počasnog gosta učestvuje na Euroazijskom ekonomskom samitu u organizaciji Marmara grupe koji će se održati početkom februara naredne godine u Istanbulu
175 pregleda 3 komentar(a)
Akan Suver, Milo Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Akan Suver, Milo Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Ažurirano: 10.09.2018. 16:30h

Crnogorska ekonomija razvija se sve dinamičnije, kazao je predsjednik države Milo Đukanović, navodeći da podržava sve aspiracije za ulaganja u Crnoj Gori.

On je danas primio počasnog konzula Crne Gore u Istanbulu Akana Suvera, sa kojim su bili i poslanik u Velikoj Narodnoj Skupštini Turske Samil Ajrim, kao i istaknuti turski biznismeni Ibrahim i Bahadir Aksoj i Emrah Gezgin.

Kako je saopšteno iz Službe za informisanje Predsjendika, Đukanović se zahvalio Suveru za izuzetnu promociju Crne Gore.

Đukanović je istakao značaj koji Crna Gora pridaje sve uspješnijoj saradnji sa Turskom, kao i najavljenoj posjeti turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana.

“On je izrazio punu podršku svim aspiracijama za ulaganja u Crnoj Gori, čija ekonomija se sve dinamičnije razvija”, navodi se u saopštenju.

Suver je uručio poziv Đukanoviću da u svojstvu počasnog gosta učestvuje na Euroazijskom ekonomskom samitu u organizaciji Marmara grupe koji će se održati početkom februara naredne godine u Istanbulu.

Bonus video: