Nastavljeni pregovori DPS-a i SDP-a o konstituisanju koalicione vlasti

„U središtu razgovora bili su principi i politika na kojima bi se moglo bazirati formiranje lokalne vlasti u Glavnom gradu"
9 komentar(a)
Ažurirano: 07.07.2014. 18:15h

Predstavnici Demokratske partije socijalista (DPS) i Socijaldemokratske partije (SDP) danas su razgovarali o principima i politikama na kojima bi mogla biti formirana vlast u Glavnom gradu, a razgovori će, kako je saopšteno, biti nastavljeni. Predstavnici DPS-a i SDP-a su, kako se kaže u zajedničkom saopštenju dvije stranke, razgovarali danas u Podgorici o mogućnostima konstituisanja koalicione vlasti u jednom broju opština, uključujući i Glavni grad, u kojima su održani lokalni izbori 25. maja.

„U središtu razgovora bili su principi i politika na kojima bi se moglo bazirati formiranje lokalne vlasti u Glavnom gradu. Razgovori će se nastaviti“, navodi se u saopštenju DPS-a i SDP-a. U pregovorima su učestvovali potpredsjednici DPS-a i SDP-a, Svetozar Marović i Rifat Rastoder, kao i Vujica Lazović i Raško Konjević (SDP), Mevludin Huhodzić, Milutin Simović i Tarzan Milošević (DPS), i nosilac liste Evropsko lice Podgorice Dragan Bogojević.

Galerija

Bonus video: